Geld verdienen online op 4 eenvoudige manieren!

Of je het nou biergeld, kleingeld of zakgeld noemt, via de onderstaande websites kun je eenvoudig en laagdrempelig geld verdienen online via je telefoon en vanuit je luie stoel of vanaf de WC pot. Wanneer je aan de slag gaat met onderstaande sites is tot 1000 euro per jaar verdienen prima haalbaar.

Met deze manieren van online geld verdienen verdien je niet de grote klappers die men altijd roept te maken met affiliate marketing of het starten van een eigen YouTube kanaal, maar het zorgt er wel voor dat je geld verdient voor een nieuwe telefoon of een weekendje stappen. Iedereen wil ook snel geld verdienen online, dat is en blijft een uitdaging.

Hoe kun je eenvoudig geld verdienen online?

Onderstaande websites gaan je geen miljonair maken en je kunt er ook geen baan voor opzeggen, maar het zorgt er wel voor dat je wat extra geld binnenhaalt. Daarnaast kost het minder tijd dan affiliate marketing of een e commerce website.

Wanneer je een nieuw carrièrepad wilt gaan volgen en hier jezelf een groot deel van je tijd mee bezig gaan houden, kijk dan eens op onze Sidehustles pagina voor het serieuzere werk. Wil je naast je school, werk of bestaande bijbaan wat extra verdienen dan is dit artikel iets voor jou.

Met behulp van deze sites en met weinig inspanning kun je eenvoudig tot wel 1000 euro per jaar verdienen, voldoende voor een lekkere vakantie of een nieuwe iPhone. Deze websites hebben we zelf gedurende een langere periode getest, inclusief uitbetalingen.

Hou hier rekening mee als je start met geld verdienen online

  • Je bent niet de enige, er zijn veel mensen die jagen op lange enquetes invullen, grote gebruikerstests of uitgebreide interviews. Het kan dus zijn dat je achter het net vist, zelfs als je al bezig bent.
  • De betalingen zijn zeer beperkt, maar alles telt wel bij elkaar op. Maar test de betalingen wel, laat jezelf met enige regelmaat gewoon uitbetalen, sommige sites (zoals b.v. SerpClix) doen dat al automatisch, maar zo voorkom je teleurstellingen.
  • Je gaat informatie over jezelf weggeven, of het nu je surf gedrag is, je persoonlijke voorkeuren of situatie. Hou hier rekening mee en ga hier alleen mee door als je dat snapt en het OK is (je hoeft ook niet overal alles te vertellen natuurlijk).
  • De sites staan vaak niet bekend om hun technologische skills, dus ja, soms stopt een enquete met werken, doet een test het niet of is de hele verbinding naar de site weg.

Enquetes invullen op Toluna.com

Online geld verdienen bij Toluna.nl

Enquetes invullen is een van de meest bekende manieren om eenvoudig geld te verdienen online. Je maakt eenvoudig een account aan, installeert de mobiele app of gaat naar hun website om direct te starten met enquetes invullen. De enquetes lopen uiteen van 10 tot 30 minuten en je krijgt betaald in punten die je later weer kunt inruilen voor tegoedbonnen van Bol.com, Zalando.nl of direct naar je PayPal account.

Wat kun je verdienen bij Toluna.com?

Je krijgt betaald in punten bij Toluna, waarbij je voor elke 40000 punten een tegoedbon van 10 euro kunt uitzoeken. Je kunt dus niet direct geld verdienen. Een gemiddelde enquete zit ergens tussen de 2 en 3000 punten en je bent er misschien 10 minuten mee zoet.

Daarnaast kun je ook uitgenodigd worden voor langere enquetes die elke week terugkomen, meer punten en minder tijd nodig. Teruggerekend zit je tussen de 2,50 en 5 euro per uur, en afhankelijk van de hoeveelheid enquetes die er zijn en hoe snel je bent kun je hier zo’n 20 tot 30 euro per maand mee verdienen.

Google zoekacties uitvoeren via Serpclix.com

Online geld verdienen bij Serpclix.com

Het uitvoeren van Google zoekacties is een bekende manier om online geld te verdienen en die wordt ook steeds uitgebreider, niet alleen Google acties maar ook YouTube zoekacties of het bekijken van YouTube filmpjes komt steeds vaker voor.

Je krijgt hiervoor betaald omdat de klanten van Serpclix proberen Google te laden geloven dat hun website heel populair is en dus hoog in de zoekresultaten zou mogen staan. Je voert de zoekacties uit via een speciale FireFox plugin die bijhoud wat jij voor zoekacties uitvoert en zo bepalen ze wat je betaald zou moeten krijgen.

Wat kun je verdienen bij Serpclix.com?

Je krijgt bij Serpclix direct betaald op je PayPal account en als je hier een extra browser venster voor open hebt staan kan dit best een leuke bijverdienste zijn. Als je dit tussendoor doet dan is 20 tot 30 euro per maand een bedrag wat je eenvoudig bij kunt verdienen.

Testen uitvoeren op Usercrowd.com

Online geld verdienen bij Usercrowd.com

Geld verdienen online via gebruikerstesten is ook een van de meest voorkomende manieren om eenvoudig een zakcentje bij te verdienen. Usercrowd.com, de achterkant van Usabilityhub.com, is een bekende site waar je dit kunt doen.

Via e-mail krijg je een bericht dat er een nieuwe test beschikbaar is, of via het dashboard mocht je de site open hebben staan, en je krijgt vervolgens tussen de 20 cent en 1 dollar voor het uitvoeren van een test. Dit kost je slechts een paar minuten en uitbetalingen kunnen rechtstreeks naar je PayPal account.

Wat kun je verdienen bij Usercrowd.com

Usercrowd is een Amerikaans georiënteerde website dus het aantal tests wat er beschikbaar is is nog niet enorm. Dit is wel afhankelijk van je profiel en of jouw profiel goed matched met de tests die worden uitgezet, dat kan zijn op basis van leeftijd, opleiding, talen die je spreekt en hoe vaak je online bent. Met mijn gemiddelde profiel kan ik als Nederlander hier wel zo’n 10 tot 20 euro per maand mee verdienen.

Enquetes invullen voor geld bij Opinieland.nl

Online geld verdienen bij Opinieland.nl

Opinieland lijkt in de basis veel op Toluna en is een site waar je enquetes kunt invullen en hiermee geld verdient. Het type enquetes loopt hier wel wat meer uiteen en bestaat niet alleen maar uit standaard vragen lijsten, ook je mening over nieuwe series, reclame campagnes of praktijk opdrachten behoort hier tot de mogelijkheid. Daardoor kan je hier wel net wat meer mee verdien dan Toluna, maar dat is ook afhankelijk van het aanbod.

Wat kun je verdienen met het invullen van enquetes bij Opinieland.nl?

Bij Opinieland.nl betalen ze uit in cadeaubonnen, maar ook direct naar je PayPal account en doordat ze een breder aanbod hebben kun je hier rustig zo’n 20 tot 30 euro per maand mee verdienen. Als jij in meerdere panels gaat zitten dan kan dit nog wel wat oplopen.

Plaats een reactie